perjantai 25. kesäkuuta 2010

Jauhelihamakaroonilaatikko

400 g jauhelihaa

1 tlk tomaattimurskaa

1 tl suolaa

1 lihaliemikuutio

½-1 tl mustapippuria

1-2 tl grillimaustetta

1-2 tl basilikaa tai oreganoa tai molempia

16-17 dl vettä

350 g makaroonia tai pätkäspakettia

250 g sulatejuustoa

Laita vesi kiehumaan isoon kattilaan, lisää lihaliemi. Ruskista jauheliha, mausta. Lisää jauheliha kiehuvaan veteen. Lisää sitten tomaattimurska ja odota, että kiehuu taas kunnolla. Lisää sitten makarooni ja keitä noin 5 min. Lohko sulatejuusto ja lisää kattilaan. Kun sulatejuusto on sulanut sekaan, kaada seos isoon uunivuokaan ja paista +200 C noin 45 min. Tulee iso vuokallinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti