keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Pannukakkurulla

Pohja:

4 munaa

4 dl maitoa

2 dl vehnäjauhoja

½ tl suolaa

½ tl paprikajauhetta

1-2 dl juustoraastetta ( ripotellaan pohjalle ennen paistamista)

Täyte:

300 g jauhelihaa

1 iso sipuli hienonnettuna

1½ prk ( = 150g) kreikkalaista valkosipulijuustoa (ihan mikä vaan tuore- tai sulatejuusto käy)

2 rkl tomaattipyrettä

suolaa ( n. 1 tl)

aromat-seosta ( n. 1 tl)

mustapippurirouhetta ( vajaa ½ tl)

½ dl vettä tai maitoa

Sekoita pohjan ainekset tasaiseksi taikinaksi ja ripottele juustoraaste pohjalle. Paista pohja reunallisella uunipannulla leivinpaperin päällä 200 asteisessa uunissa n. 20 min. Kumoa pohja esim. leivinpaperin päälle.

Valmista täyte. Ruskista jauheliha ja lisää sipulit sekaan kypsymään. Lisää kaikki muut täytteen ainekset ja anna seoksen kypsyä n. 5 min. Tarkista maku.

Levitä täyte kumotulle pohjalle ja rullaa käärretortun tapaan napakaksi rullaksi. Leikkaa halutun paksuisiksi viipaleiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti