12 siivua | vehnälesepaahtoleipäviipaletta |
6 siivua | ruispaahtoleipäviipaletta |
Kostutus: | |
1,75 dl | maitoa tai sitruunavettä |
Täytteet: | |
200 g | kylmäsavulohta |
200 g | lämminsavulohta |
1 nippu | tilliä |
400 g | ranskankermaa |
600 g | ruohosipulituorejuustoa |
0,5 dl | sitruunamehua |
| musta- ja valkopippuria |
Kuorrutus: | |
200 g | maustamatonta tuorejuustoa |
100 g | ranskankermaa |
Koristeet: | |
| tuorekurkkua kirsikkatomaattia |
300 g | maustamatonta tuorejuustoa |
120 g | kylmäsavulohta |
150 g | lämminsavulohta |
| salaatinlehtiä katkarapuja tilliä |
1 | sitruuna yms. 1. Leikkaa kylmäsavulohi pieniksi paloiksi. Hienonna lämminsavulohi. 2. Hienonna tilli. Sekoita tillisilppu, ranskankerma, tuorejuusto, sitruunamehu ja pippurit. Jaa seos kahteen kulhoon. 3. Sekoita toiseen kulhoon kylmäsavulohi ja toiseen lämminsavulohi. 4. Leikkaa leivistä ohuelti reunat pois. Asettele tarjoilulautaselle tiiviisti vierekkäin kuusi vehnälesepaahtoleipää (2 x 3). Kostuta maidolla tai sitruunavedellä. 5. Levitä päälle ensimmäinen kalatäyte. Lado sen päälle ruispaahtoleivät ja kostuta. Lisää toinen kalatäyte sekä kanneksi loput vehnäleseleivät. Kostuta. 6. Anna kakun tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. 7. Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma ja levitä seos kakun pinnalle. Tasoita reunat huolellisesti. |
keskiviikko 23. kesäkuuta 2010
Kalavoileipäkakku
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti